June 12, 2012

demam + puasa ganti..

date : 12-6-2012
mood : demam lagi sikit2..
listening to : "less is more.."



ASSALAMUALAIKUM..
hai, jumpa lagi.. hehehe..
rindu kat bloggie, sampai terbawak-bawak dalam mimpi..
huahuahuahuahua.. :D

semalam aku MC..
first time aku cuti selama aku kerja kat sini, hehe..
seharian aku baring kat rumah..
perah kain, letak kat dahi sendiri..
letak minyak cap kapak sendiri..
sedih wooo..!!

selalu mak yang tolong buatkan..
nie mak takde, kena buat sendiri..
serius sedih time nie, sebab teringatkan mak..
bila mak nak balik nie..???????
hari nie pukul berapa..???????????
cepat la balik, rindu nie..
huhu.. Y_____Y

masuk kerja hari nie, aku tengok ramai budak2 ofis aku yang puasa ganti..
dah nak dekat bulan ramadhan, biasa la tu..
aku pun belum habis ganti puasa lagi..
takpe la, nanti dah sihat, boleh la aku join diorang puasa ganti..
hehe.. :)

apa-apa pun,
aku tak sabar nak tunggu mak balik...........................
nak tidur peluk mak, huhuhuhuhuhu..



lots of love,
fatin

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. (^_^)V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...